Hemma

Kom hem från konfan nu Det var en kille som heta mikeal som pratade om sitt liv och vad han har varit med om. Det vart mycket om döden och om alla han hade förlorat, han orkade fortfarande prata om det även fast han hade varit med om jävligt mycket. Efter blev det fika och lite prat sen åkte jag hem med emma! och nu sitter jag här och ska snart äta, sen kommer shelton hit vi vet inte riktigt vad vi ska göra,någon som vill hitta på något så är det bara att ringa.

Vecka 46 ska våran klass praktisera, jag och frida vil hitta nått i stockholm så om någon har förslag på något helst mode,styling eller café. Så är det bara att skriva en kommentar! :)

Också vill jag önska alla en trevlig helg/Halloween.
Vad ska alla göra ikväll ?


Halloween

Idag är det Halloween och jag är bäst, så alla vet. Nu klockan tre ska jag på konfrimation vi ska typ lyssna på sorg och död heta det.
Igår var towa fridaoch fanny här, och vi kollade på Tsatsiki  han är så gullig ! sen kollade vi på Fucking Åmål, den var inte lika bra. Sen åkte dom hem då kollade jag på Twilight men jag somnade typ när den började.
Jag uppdaterar mer när jag kommer hem.



.

Kom nyss hem från Inferno det var roligt, kollade på film och inget mer. Nu kollar jag på debatt tror jag det heter för Paow är med, vet inte om kissie skulle vara med också menmen..Har inte kunnat blogga för jag har varit hos mamma och vi har fortfarande inget internet där.Imorogn vet jag inte vad jag ska göra men på lördag ska jag på Konfrimations sak.

nu har jag inget mer att skriva om.

L.


little miss

 

Igår när vi kollade på little miss sunshine så höll vi påatt dö! småtjejerna var så himla gulliga på tävlingen så det finns inte.Så nu kommer bilder på dom söt propparna :) 

vilken?


Nattmatch.

Godmorgon.

Kom nyss hem till pappa och ska snart kolla på en filmför jag är dö-trött. Igår var jag hos Catarina med Shelton,Frida och Djara vi kollade på två filmer, The uninvited och amusement två helt sjuka filmer. Sen vi halv elva åkte Djara hem då kollade vi lite på little miss sunshine sen började vi att fixa oss, vid halv ett så gick vi ner till bibblan och mötte upp penny och klara, sen så gick vi till postplan där alla var. Kvart i ett började vi gå upp mot IP det var typ 30 stycken eller mer som gick tillsammans, sen när vi kom till IP så gick vi runt lite och vid halv två började matchen tror jag..Ljusdal förlorade iallafall, typ vid klockan tre gick vi hem till catarina igen sen vid halv fyra så gick jag hem och sov.Idag ska jag nog vara med shelton sen vet jag inte om jag ska följa med till ÅRE eller om jag ska stanna hemma, vi får se.

Skriver typ samma saker i varje inlägg nu och det är därför jag har inget att skriva om, ni får stå ut med det.

    sweet <3

.

Hudik igår och tog spruta, det gjorde ont, sen gick vi på stan.
jag handlade:

högklackat, 400:-
rosa mjukisdräkt 200:-
stickad tunika 150:-
läppglans 60:-

Sen på kvällen åkte jag på Kläppa med shelton frida och catarina, det vartråkigt för det var inte mycket folk så vi gick vid klockan tio. Idag ska jag bara vara hemma sen vi klockan sju så ska jag till catarina och kolla på film och fixa oss sen blir det nattmatch.Blir inte så bra uppdatering längre men jag ska börja bli bättre på det. 
 
L.

Veckans stilikon


                     nicole richie

L-O-V

Lovet började idag. Var iskolan vi hade temadag, temat var nobell(priset kanske) så vi fick vara på olika stationer sen slutade vi klockan 2. Nu har jag städat sen kommer Klara, imorgon ska jag till hudiksvall sen blir det kläppa med Shelton. Vi orkar inte gå på invigningen, på lördag ska jag till Catarina med massa folk innan vi ska gå på nattmatchen på ip Ljusdal-bollnäs.

Vilka ska dit ?

Nu ska jag fortsätta min städning,bloggar ikväll.

L


DH

Kolla på DH nu.

.

Jag är inte söt, inte snygg, inte vacker,
inte heller killarnas första tanke..
Men jag är 
mig själv.

?

ska sova nu, blev film hela kvällen. Hur sågeran kväll ut ? :)

godnatt

lite bilder från helgen

som jag inte hunnit lägga ut.

måndag

solade inte idag för shelton var sjuk men imorgon tror jag att jag ska det, iallafall så var jag med frida och catarina idag. Vi var bara hemma och kollade på tv, på onsdag åker vi till husiksvall med klassen för att få vara med i tingsrätten och se hur det fungerar, sen så stannarj ag catarina och frida där till klockan 6. På fredag får vi vaa ledig hela dagen om vi är klar med allt skolarbete, och hur bra är inte det? då har man merr tid på sig att göra iordning sig till tranan, någon mer som ska dit?

Vet inte riktigt vad jag ska köpa i hudiksvall, förslag?


måndag

solade inte idag för shelton var sjuk men imorgon tror jag att jag ska det, iallafall så var jag med frida och catarina idag. Vi var bara hemma och kollade på tv, på onsdag åker vi till husiksvall med klassen för att få vara med i tingsrätten och se hur det fungerar, sen så stannarj ag catarina och frida där till klockan 6. På fredag får vi vaa ledig hela dagen om vi är klar med allt skolarbete, och hur bra är inte det? då har man merr tid på sig att göra iordning sig till tranan, någon mer som ska dit?

Vet inte riktigt vad jag ska köpa i hudiksvall, förslag?


,

Godnatt!

lite, måste ha

    


.

Vart film igår hos catarina the haunting in cuneticut tror jag den heter, det var sweet.
Sen gick jag och shelton hem till mig vid halv 1 och då kollade vi på final destination 3, sen så somnade vi tror jag.
Idag så åkte jag till sofie med catarina och frida, då fortsatte vi spela in engelska filmen. Sen cyklade vi hem, åh nu har jag nyss duschat och ska snart sova för jag är så jävla trött..
Imorgon ska jag vara med catarina frida och shelton, sen ska jag och shelton och sola men jag vet inte vart än. Skriver mer imorgon. puss


cuut

Ska snart åka till min kusin som fyller fem år, efter kommer shelton hit sen åker vi till catarina.
Nu kommer några söta bilder på oss F12. sweeet.

Hjälp?!

Kom på att jag inte vet vad jag ska ha på  mig på tranan som är nästa fredag, Någon som kan hjälpa?!


!

Cancerfonden har inom Rosa Bandet startat projektet 100 000 rosa hjältar. Där vill Cancerfonden visa engagemanget som finns i kampen mot bröstcancer, den vanligaste cancerformen för kvinnor. Omkring en av tio kvinnor kommer att drabbas någon gång livet. Nu vill jag ha er hjälp att bidra till Rosa Bandet och visa ert engagemang för denna sjukdom!

Gör en rosa gärning (bär ett rosa band, sms:a in en gåva, starta en webbinsamling till exempel) och ladda upp er bild på rosahjaltar.se. Det går snabb och kommer bli ett underbart fotogalleri. Kan vi hjälpas åt med 5 000 bilder redan idag?

Tillsammans gör vi skillnad, gör som jag, bli en rosa hjälte!



<3

Varit på skolan idag, det hände inte så mycket. På idrotts valet så var det så jävla kallt så jag,anna,felicia,frida,catarina,towa,anja och fanny var inne och dansade på borden haha.

Ikväll ska jag på kläppa med Frida shelton och catarina. vi ska nog kolla på idol tor jag, Hoppas på att rabih och erik kommer vidare !

Men nu ska jag duscha sen ska jag börja fixa mig, blir kanske mer blogg om jag hinner.
puss


veckans stilikon



Ashley olsen.

onsdag



Sjuk idag, men jag har iallafall gjort klart svenska och engelskan.
Imorgon ska jag till sofie björk och spela in en film till engelskan, vi ska göra kändisdjungel fast på engelska och jag ska vara joe jonas och jorda kate price (?)

Men nu ska jag sova så det blir mer blogg imorgon.

<3

Sweet 14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14! Nu är det min tur.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0