Asien

Ska träna på Asien kartan nu, jag hoppas jag får göra provet imorgon! annars måste jag vänta tills efter livet :O
då kommer jag glömma allting ju, eller så kommer jag kunna träna mer ;)
sen ska jag skicka in asien pappret, skriver nog ett till inlägg innan jag ska gå och lägga mig :)

Onsdag

Kom nyss hem från Sandra, vi har kollat på New moon. Den är så bra! :)
Idag på skolan var det innebandyturnering, jag var inte med eftersom jag nyss varit sjuk.. men det var roligt att kolla på också! ;)
Ikväll ska jag plugga och imorgon är sista dagen i skolan ! :D
Sen på kvällen är det konfrimation. -.-
aja, jag skriver mer när jag har något bättre att skriva !

Snälla snällaaa, ge mig sommar snabbare


:)

Kom precis ut ur duschen, gjorde ansikts- mask och smörjde inte mig med BUS !
Ska snart fika, men ska fördröja tiden med att kolla på lite frääääääääscha killar :D

Fireflies

Kollade nyss klart på filmen, nu ska jag plugga lite sen sova. Får se om jag kan gå till skolan imorgon, men det hoppas jag! :)

Film

ska kolla på lite film nu sen ska jag plugga lite !
:)

hjälp mig !

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Tisdag

Hemma idag också, kände mig inte helt bra när jag vaknade.
Idag ska jag nog plugga lite och kolla på film!
skriver mer senare :)

Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig, känner mig lite bättre så kanske kommer till skolan imorgon. Kanske kollar på någon liten film innan jag ska gå och lägga mig.
:)


blahblahblah

nu har jag kollat klart, fast jag kollade på Johan Falk istället ;)
Snart ska jag testa äta kräm och kolla om det går att äta det, men det tror jag!
Jag försökte fixa en ny header men det gick inte så bra, så om någon kan vara snäll och hjälpa så kan ni gärna skriva på msn eller nått, alltså bara att fixa dit den för jag har redan en färdig header ! :)

Film

Nu ska jag kolla lite på The boy in the stipped pyjamas. Ska nog fortsätta med Asien senare, har inte plugg suget i mig, eller det har jag aldrig med nu går det verkligen inte att jobba ;)
På Påsklovet ska jag ta hål i öronen, har inte haft det innan, har varit för feg ;) och jag vet inte om jag tål för när jag har ringar på mig så blir jag torr och det börjar klia. Men man får fixa något som jag kan ha utan att få reaktion ! :D
Och jag vill åka och shoppa sommar/vår kläder. Jag städa nyss ur min garderob och den blev ganska tom, även fast jag inte slängde något ? lite weird.
Skriver mer senare ! :)


Asien

Nu ska jag jobba klart Asien, eller försöka. Det skulle vara inne i fredags tror jag :S
Men det är svårt! sen ska jag öva till kart provet !

jag vill ha mat.

meeeeeeeeeeeeeen jag kan inte äta :( stackars mig.

Spanjor - veckan!

Onsdagen den 17 klockan 06.00 kom deras buss till ljusdals station. Jag och Frida var jätte nervösa när vi började gå till bussen. När vi kom fram så stod vi bara där, vi visste inte vem Carmen var! haha så Lisa fick hjälpa oss. När vi kom hem åt vi lite frukost sen packade hon upp och vi startade wii spelet. Klockan 11 åkte vi till skolan och där fick vi mat och semlor sen fick vi hjälpa dom med fakta om Ljusdal/ Sverige tror jag ;)
Efter skolan Åkte vi hem till Fanny med Emelie och Claudia. Jag och Emelie fick sitta i bagageluckan ända till tallåsen, vi satt där och pratade om hundar, haha vi tyckte så synd om dom för vi fick inte plats. Aja, men hemma hos Fanny kollade vi på en spansk film och fikade lite. Sen på kvällen åkte alla på Järnvägs för att äta. Hahah det var ganska pratigt men det är klart när det sitter över 20 tonåringar där ;) Efter vi hade ätit åkte jag, emelie, frida, fanny, claudia och carmen hem till Frida, där åt vi chips/godis och satt vi datorn. På torsdagen åkte vi till Kläppa fritidsgård. Där sjöng vi singstar och spelade innebandy sen gick vi upp till slotte gymnasiet, där var vi med på två spanska lektioner. Efter det gick alla vi och fikade. På kvällen beställde alla med pizza och åkte till skolan där vi kollade på filmen Rec* den var sådär, sen när vi skulle åka hem var det en tjej som tog av sig byxorna. Haha dom var helt galna!
På fredagen åkte vi på Ljusdals bibliotek, där fick dom typ gå runt och kolla i tidningar, men vi har varit där så många gånger så jag, fanny och frida lekte på barnavdelningen ist ;)
lite senare kom det en buss som körde oss till Kajvall. Där åkte vi madrass och sånt. Jag, fanny och Frida skulla hjälpa en som heta Victor att åka skidor. Men det gick inte så bra, han hade verkligen INGEN ballans ;) VI fick dra upp han om han ramlade och han måsta hålla i oss hela tiden, men det är klart. Det var ju första gången han åkte. Men efter att han kom ner för backen så kunde han faktiskt åka liften med, eller jag och frida fick hålla i honom, sen skriker fanny att han måsta släppa och jag visste inte var det heta på engelska så jag skrek " MEN HUR SÄGER MAN SLÄPP LIFTEN PÅ ENGELSKA DÅ?" haha ingen visste men fick fick av han ändå.  Han sa sorry, thank you och I love you hela tiden ;) haha.
På kvällen badade vi tunna och det var några Spanjorer som åkte madrass i bikini och en ramlade av och skrapade upp hela ryggen.. När vi skulle sova så blev vi tyvärr våldsbesökta av några spanjorer som kastade snöbollar och sparkade på våran dörr, det var verkligen störande för klockan var runt tolv på natten och vi var svintrött, våran spanjor pratade med sin mamma i telefon då och sa : det är inte krig ", fast på engelska ;)
haha. På Lördagen åkte vi hem vid åtta på morgonen sen klockan tio åkte vi till Gävle för att shoppa, det var jätte roligt på tågresorna hem och tillbaka!  Vi ville lära oss Dirty- spanska från Victor men det ända han sar var typ Amigos, grattis och idiot?.. ;)
När vi kom hem åt vi lite sen åkte vi hem till Emelie och sjöng karaoke! Vi hade verkligen jätte roligt då. Vi pratade mer med våra spanjorer än vad vi hade gjort på hela veckan tror jag ;)
På söndagen åkte vi på skästra markand men den var sämst, så vi åkte hem till Emelie och kollade på bandy SM tror jag och hammarby  vann! :D :D
Sen gick vi hem och åt, då kom Hanna, Alice och José hem till mig. Sen innan vi skulle gå upp till emelie igen kom Marcus, Josef och Victor också! När vi kom till Emelie sjöng vi Karaoke igen och knöppte kort m.m :)
På måndagen åkte vi till Järvzoo, alla djuren var framme förutom Björnarna. Dom sprang till och med efter oss ! :O Jag har aldrig sett så många djur på järvzoo någon gång, men det var väl bara för att spanjorerna var med som dom var framme ;) På kvällen var det avslutnings middag, alla spanjorer fick vintegatan tröjor som vi skrev våra namn på. Det var jätte många som grät innan vi skulle åka. Och José ville ha ett party, han ville att alla skulle tillbringa dom sista timmarna tillsammans ;)
När vi kom hem gav vi Camren ett halsband och ett armband, eftersom vi hade fått foundation, puder, 3 läppglans, 2 ögonskuggor, läpp-penna och eyeliner ++ massa mat. Men när vi gav henne det fick vi ännu mer mat ;) haha.
På tisdag morgon åkte dom hem, det var faktist lite sorligt när alla grät. För man kommer ju nästan aldrig träffa dom nå mer :( Men när jag och Emelie kom hem till henne så ringde dom och Smsade med oss, det var tydligen någon i deras klass som hade glömt sitt pass i sverige så anna fick åka ner med det till gävle ;)
Det var en jätte rolig vecka som jag aldrig kommer att glömma ! och jag längtar tills vi ska åka till Lorca i november, sen kommer dom hit. Eller kanske, det beror om vi har pengar säger skolan. Men det hoppas jag! :D
Annars så åker vi privat, alltså utan skolan. :D

Måndag.

sjuk idag.. Jag som hade pluggat så mycket inför provet som vi hade idag.. Hade t.o.m med mig papperna i badkaret för att plugga. Men jag får nog göra det när jag kommer tillbaka istället !
Jag ska snart gå och lägga mig och kolla på någon film sen ska jag sova, men innan ska jag nog skriva om spanska-veckan så det är över ;) haha
Nu kollar jag på lite sommar/vår kläder som jag vill beställa!

trodde inte att..

.. det här var Amanda Renberg från filmen hipp hipp hora.

Söndag

Har inte hunnit uppdatera i helgen för jag har haft konfa.. Igår fick vi stå ute och frysa för vi gick fackeltåg på earth hour. Sen idag var det palmsöndag.. Jag och towa fick samla in kollekt, tror jag att det heter ;)
Nu ska jag städa lite sen åka till mamma. När jag kommer dit ska jag nog bada och göra en ansikts-mask! 
:)
Imorgon LOVAR jag att jag ska skriva om spanjor veckan! :)


naaw ;)

Haha så jävla söt kille som säger : näsa. du menar näsa. :D

Våffel dagen!

Idag är det våffel-dagen. Så det blev våfflor när jag kom hem från träningen MUMS..
Jag tycker mer om pannkakor än våfflor. Men det bästa är ändå Plättar. Alla smakar heeelt annorlunda även fast det är av samma smet.. tror jag?.. aja. Glad alla våfflor-dagen ;)

Mer bilder..

.. Nu kommer bilderna jag har knäppt !
Imorgon blir det mer bilder också skriver jag och veckan. :D

Grattis Emelie! ♥

Hade ingen annan på dej nu, ska byta när jag har hittat någon ! 


Torsdag

Har precis gjort färdigt Antiken som jag hade på rest. Ska jobba med Asien fram till 15.40 då ska jag byta om sen dra på träning. När jag kommer hem ska jag träna till kart-provet och göra klart grammatik häftet!
Nyss målade jag mina naglar blå och gjorde ansikts-mask!

Hemstudiedag!

Har jobbat ett tag nu, är nästan klar med grammatiken. Nu jobbar jag med Asien har inte gjort så jätte mycket på den men hoppas att jag blir klar med den idag!
Idag hämtar jag min kamera sladd hos pappa så då kommer jag skriva om spanska veckan och lägga upp bilder. Men alla kommer inte upp på bloggen, för dom lägger jag ut på facebook.. :)

Nu kommer lite lånade bilder..

.. tills jag har hämtat min kamera sladd och kan ladda in mina bilder.
(jag vet, ser galen ut )
Det har verkligen varit super roligt !♥

Tillbaka!

dålig update, jag vet.. Men jag har faktiskt inte haft någon lust med att blogga nu när spanjorerna var här.
Vi har iallafall haft jätte roligt!
jag skriver mer senare och lite längre om veckan. Så kommer det bilder också ;)

Tisdag

Idag var vi ju på Broman. Först åkte vi bussen 07.50, som towa höll på att missa ;) haha. När vi kom fram gick vi till någon som hette Arja(stavning) sen gick vi till SP, dom hade typ skärgårds lektion så vi blev ut placerade i grupper. Hon som jag var med förklarade jätte mycket till mig om hur man kunde räkna ut hastigheten och något mer men det har jag glömt bort.. Sen fick vi följa med dom när dom hade rast, då satt vi oss i cafeterian och spelade kort. Jag förlorade på dom första gångerna vi körde! haha, men jag fattade faktiskt inte vad vi skulle göra ;)
Sen fick vi följa med på matten och på ett projekt som dom skulle börja med. Efter det åt vi lunch sen gick vi med juridik klassen på ett projekt dom skulle börja med, men dom skulle på rikstan och allt annat som vi har gjort nästa vecka så vi kunde ganska mycket ändå.. hahahaha! :) sen fick vi testa ett juridik prov som dom gjorde, det gick ganska bra ändå tror jag, OCH JAG KUNDE FÖRSTA FRÅGAN! wiiihooo! :) Alla var iallafall jätte snälla på oss ! :)
Efter vi hade slutat så skulle vi gå till bussen när det hände en liten tråkig sak.. ;)
Jag och Catarina sprang upp för en backe och catarina skrek : Åh, vilken vårkänsla jag får. Sen börjar hon jaga mig och jag skriver : hjälp, jag har ett psyk efter mig.
Då ska sååååklart Catarina ta i med hårdhandskarna, så hon buttar ner mig i en snöhög så jag tar emot mig med ansiktet rakt i snöhögen. Men det var ju inte snö eftersom allt hade smällt så det var bara is/ hård snö kvar. Så jag fick fläskläpp och skrap- sår på näsan och överläppen! trevligt.. så alla som såg det där från gymnasiet, det var Catarina som lackade lite. haha.
När vi kom fram till stan gick vi och tittade lite sen gick vi och åt på Jambo, dom har så sjuuukt goda makor där så.. Sen gick vi på Åhlens, där köpte jag B U S och en mascara. Sen på Ur och penn köpte jag ett par nya solglasögon! innan bussen köpte vi jättemycket godis på hemmakväll, det var jätte mycket godis att välja på.. ;)
Dagen var iallafall bäst, likasom igår på IB.
Imorgon kommer spanjorerna! så jävla pirrigt just nu, men jag hoppas att det kommer gå bra för mig och Frida. Vi ska hämta dom runt 06.00 / 07.00 imorgon på stationen sen ska vi vara på skolan klockan 11.00 så vi hinner hem med hennes väskor!
Kommer att bli grymt kul att spendera en heeeeeeel vecka med frida ! och dom andra också! :)
men jag kommer nog inte att kunna uppdatera så mycket eftersom vi har fullt upp hela tiden så det här är kanske mitt sista inlägg tills på tisdag / onsdag. Men det kan man väl leva med :)
Ååh nu måste jag packa till jag ska till Frida imorgon ! :D happyface
fan vad mycket jag har skrivit, 99 % av allt somjag har skrivit är tråkigt i guess.. och fan vad svårt det var att göra %%%%% tecken :S
aja.. nu ska jag inte skriva mer.  Puuuuss !

Godnatt!

skön bild.  I knuuuuw ;)
Nu ska jag lägga mig sen imorgon tar jag, towa och catarina 07.50 bussen till Broman- gymnasiet! :)

Lady gaga


Måndag

Igår kom Emelie och hämtade mig hos pappa, då åkte vi ner på station och tog tåget ner till Bollnäs. När vi kom dit gick vi till hennes lägenhet som var jätte fin! och packade upp sen gick vi på ICA och handlade lite frukost. När vi kom tillbaka så satt vi lite vid datorn då kom vi på att vi ville göra smoothie, så då gick vi tillbaka till ICA och köpte en banan och lite hallon ;)
När vi kom tillbaka där ifrån så lockade Emelie håret medan vi väntade på Frida, när hon kom så Spelade vi lite Band- hero sen kollade vi på Dude where is my car? sen lite på beck. När vi låg i sängenoch nästan sov så kom vi på att vi hade glömt att göra smoothie :) haha.
Idag fick vi följa med på IB, hennes gymnasium. Det var jätte roligt där! Vi fick vara med På historia, matte, spanska, svenska och naturvetenskap (tror jag). Allting är på engelska förutom svenska och spanska. Jag tror att jag vill gå där för det värkar jätte bra och jätte roligt!
Imorgon ska jag på Broman med Towa och Cataraina.
skriver mer sen för nu ska jag sova lite ;)

Söndag

Igår kom Sheltiin hit, vi kollade på melodifestivalen och skrek hela tiden när dom utländska 12:orna gick till Salem ♥
Men till slut blev det ju Anna som vann, jag som hade fixat att "hela" norge skulle rösta på Salem eller erik. men nej..
Nu ska jag snart åka till bollnäs! så jag kommer inte kunna skriva förrn imorgon

Lördag

Igår blev det att jag gick ut och mötte Towa, Oliver, Manne och Mattias.Vi gick typ bara runt sen blev det så kallt att vi gick in och värmde oss på statoil till klockan 11.00;). Då följde Oliver och Manne med mig en bit hem.
När jag kom hem kollade jag lite på någon film sen gick jag och la mig.
Idag vaknade jag runt 11 då skjutsade pappa in mig på Ljusdal där jag var med Elin och Linnea. Vi fikade och kollade lite i affärer. Sen när vi skulle gå hem gick vi in på statoil och köpte en varsin Ben&jerrys ;) haha.
Nu sitter jag här och har precis duschat, ska snart äta sen kommer Shelton hit. Då ska vi kolla på film och melodifestivalen finalen! jag hejar på Erik Saade. Om han är kvar, men det tror jag... jo det måste han ju !
aja jag skriver mer sen! :D

Åh

Vad fan ska alla göra ikväll?
jag vet inte vad jag ska göra ifl.. Towa vill inte komma hit och jag orkar inte gå till henne.
Var sociala med mig eller hör av er om ni vill hitta på något.

:)

bilderna blir så småa ? :O

Fredag

Idag har jag bakat bullar och kakor på morgonen, sen gick jag och mamma på köpingen en sväng. Där köpte vi en kamera och en ny skinnjacka till mig :D
Nu sitter jag här och ska snart äta sen ska jag vara med Towa och kanske manne?
skriver mer senare !

Torsdag

Idag var jag och Towa på köpingen, vi kollade lite i affärerna sen gick vi och fikade glass på märtas, där satt vi jätte länge och pratade :)
Sen gick jag  hem och åt lite mat sen kom towa hit igen då ringde vi manne, mötte han. Gick till Mattias och kollade på the grudge (stavning) sen gick jag hem och jag måsta gå med manne nästan ända till hans dörr för han är så feg ;)
Imorgon ska jag baka bullar :D senvara med towa, skriver mer imorgon för nu ska jag kolla på en rolig film så det läskiga går bort :)

haha :)

Haha han är så söt! :)

Dagens

galen bild.    :S


Godmorgon

Vaknade precis, sitter och lyssnar på musik och tittar på tv. Snart ska jag leta fram några kläder sen sminka mig senare ska jag möta towa! :)

vill bara säga att..

.. Jag älskar min säng just nu.. efter att ha sovit på hårda golv och bord dom två senaste dygnen så var det otroligt skönt att lägga sig i sin säng. Här kommer jag nog sova fram till eftermiddagen imorgon! :D

tillfäligt

har den här designen nu tills jag orkar fixa en annan.
har precis varit med Klara vi har  typ bara gått runt, nu ska jag  snart lägga mig och kolla på en film så jag skriver mer imorgon :)

ojojoj..

.. dålig uppdatering nu. Men jag har lanat på skolan sen i måndags och har intesovit någonting där nästan, så när jag kom hem idag klockan 8 så somnade jag, sen vaknade jag nu, klockan 17.15! :O
aja, jag skriver inte mer nu för jag har ingen ork. Det blir nog ett inlägg när jag har vaknat/ätit :)

Musik!


solning.

Nu ska jag gå till catarina. Där blir det solning och fika i solen. Det är fan 13 plus grader ute för första gången på typ 300000000000 år ! :D happyface !

Måndag

Har precis vaknat.. jag som skulle sova länge idag? Igår var jag iallafall med catarina och manne. Vi kollade på Johan falk♥ sen gick jag hem. Snart ska jag och catarina gå på coop och handla godis tills ikväll!
sen ska jag packa om jag orkar ;)

stääädning

ska snart börja städa mitt rum sen ska jag packa tills imorgon!
:D

Söndag

Nu har Towa åkt hem och jag har precis duschat.
Jag mår illa som fan kanske var för jag har skrattat så mycket ;)
Imorgon är det lan på skolan, jag har inte bestämt om jag ska dit eller inte.   Vilka är det som ska dit?.. vad ska man lana ?
Mina gratis sms har tagit sluut :( tragiskt..
skriver mer när jag har något mer "roligt" att skriva om.

Haha :)

Lånad bild från hannaeriiksson.blogspot.com :)

med towa


Vår

Man märker att det snart är vår! :)
Om det är lika fint väder imorgon tänker jag lägga mig på altanen och sola hela dagen!
fränt. :D

mmmmm.. :)

dåliga bilder, min webb är säämst..

eeey

jag har fortfarande inte klätt på mig. Sitter med pyjamas och täcket runt mig.
Jalla nu måste jag skynda mig att klä på mig så inte hela dagen går bort, eller det har den redan ;)


Hiss/diss

♥ Aktiva bloggar
♥ sportlov!!
♥ ÅRE
♥ Soligt utomhus
♥ sommarlov om ca 4 månader!
♦ o aktiva bloggar
♦ förkyld... IGEN!

rubrik..

haha jag vet, vi har alltid varit gulliga ;)
Jag råkade somna till filmen och jag vaknade av att aladdin på TV så nu ligger jag och kollar på det.

Lördag

Har precis vaknat. Har blivit förkyld också :(
Idag vet jag inte vad jag ska göra men jag hittar väl på något senare för nu ska jag sovaaa! :D
jag skriver mer senare
:)

Lady gaga

Kom nyss hem från fanny, vi har kollat på film och dansat! ;)
Nu ligger jag i min säng och kollar på en Lady Gaga konsert från Sverige!
så grymt jävla bra!
Nu ska jag snart gå och lägga mig, håller på att bli förkyl.. förtyp 3 gången på två månader..



Dagens :

Tröja: fifty fifty
linne: gina
leggings: gina

Fredag!

Dagen har varit bääääääääääst, nu är det lov!

sleeptime

Nu är det dags för sängläge för moi. jag orkar inte kolla på någon film ikväll,
jag är superduper glad för imorgon är det sista dagen i skolan sen är det lov ! yey!
nu ska jag inte skriva mera för då kommer jag aldrig att hinna lägga mig i tid.
Skriver mer imorgon efter skolan!

mmmm ge mig.


Klassresa 2008

naw..

Herreguuud!

O-M-G! fattar ni att jag ligger på den listan helt sjukt ?! jag blev skit glad :D

:(

Det är ju roligt att kartböckerna har så många länder på sin karta att man inte ser vilket jävla land man ska skriva !  :(

Bilder

Här kommer en bilder sen jag och towa knäppte lite kort,  eftersom inte Towa vill vara med på kort.. ;)
mooi :)

Yee !

Nu har jag äntligen fixat så det blir smiliesar i texten när jag skriver!
:D

Torsdag

Idag på skolan jobbade jag klart med texten om kränkningar, sv- prov och antiken. På rasten kollade jag, Towa och Catarina på  Paranormal activity Gaaaaaaaaaah! det var fejk rakt igenom, jag som hade förväntat mig en läskig film men icke.. synd.
Skriver mer senare för nu ska jag jobba lite mer!

Boys

detta är hett på killar.

[x] killen är grym på fotboll.
[ ] killen är kickboxare.
[ ] killen vet allt om astrologi.
[ ] killen dansar breakdance/street.
[ ] killen kör motorcykel.
[ ] killen är kristen.

detta tycker jag är löjligt.

[ ] killen pluggar som besatt inför alla prov.
[ ] killen rakar armhålorna.
[x] killen tycker om att dansa salsa.
[ ] killen har alltid keps.
[x] killen har typ 5 st JLtröjor i olika färger.

detta är klart ett minus.

[ ] killen är fattig.
[ ] killen bryr sig inte om att fixa håret.
[x] killen röker/snusar.
[x] killen har mjäll.

vilket funkar bäst?

[ ] köpa en massa presenter.
[x] sms:a mig så ofta du kan.
[x] visa att du uppskattar mig.
[x] ring och överraska mig mitt i natten.
[x] smörj på med en massa komplimanger.

när vi festar..

[ ] ska vi tävla i vem som kan supa bäst.
[x] vill jag sitta i ditt knä hela tiden.
[x] festar vi var för sig med våra kompisar.

killen..

[ ] ... får bara göra sig fin för min skull.
[ ] ... ska se till att alltid vara snygg och fräsch.
[x] ... ska bry sig, men med en avslappnad inställning.
[ ] ... ska inte bry sig om hur han ser ut.
[x] ... måste duscha varje dag.
[ ] ... med läckra JL-tröjor får mig på fall.

killar som..

[x] försöker sjunga trots att de inte kan är så söta.
[ ] sjunger är bögiga.
[x] kan sjunga är hett.

svenska flaggor på alla kläder.

[ ] visar att killen verkligen bryr sig om landet.
[x] visar på taskig klädstil.
[ ] är rasistiskt.
[ ] är så snyggt, jag har själv en del.

killar med skägg..

[x] .. raka er!
[ ] är killar med stil.
[ ] .. är oftast mognare än killar utan skägg.
[ ] är sexigt.

lite blyga killar..

[ ] är bögiga.
[ ] är mesiga.
[x] gör mig osäker.
[ ] är supergulliga.
[ ] tilltalar mig inte.

killar som tränar regelbundet..

[x] är hett.
[ ] får mig att känna mig underlägsen.
[ ] är både bra och dåligt.
[ ] har inte tid med förhållande.

min smak.

[x] långa killar säger allt.
[x] kläderna gör mannen.
[x] mörkt hår, lagom muskler och charmigt leende.
[ ] En nordisk prins: blond, blåögd med vikingkropp.
[x] alla med söta blåa ögon och sommarhår.
[ ] rockkillen, mystiskt tilldragande..
[ ] snaggade hiphopare är så manligt.

killen måste..

[x] ... ringa så ofta som möjligt, annars tröttnar jag.
[ ] ... acceptera att jag inte tycker om att prata i telefon.
[x] ... ha ett liv utanför förhållandet också

Plugg

sitter på skolan med Towa och Catarina nu, vi ska snart ta bussen ner på ljusdal. Där ska vi kolla på kläder somvi kan ha imorgon, sen ska jag träffa manne. skriver mer senare, hejdii

Godnatt!

Nu ska jag krypa ner i min älskade säng. Innan jag lägger mig ska jag läsa/kolla på film. Blir nog fiiiiilm!
Imorgon är det hemstudiedag, yeeee. ska jobba hela tiden då. Ska INTE prata så mycket med den brevid ;)
smell ya later !
Bild sen jag och towa knäppte kort, blev inte så bra eftersom inte jag fastnar på bild :)

me like


Dusch

har precis duschat, nu sitter jag här med en ansiktsmask och ska snart äta kladdkaka. ska gå och lägga mig i tid ikväll så jag inte är så trött imorgon !

yes!

√ Svenska !
Äntilgen klar! en sak mindre på rest nu!

P-L-U-G-G !

ska börja plugga lite nu, så jag får bort allt från rest-listan. Har 3 saker som jag måste göra, snart klar med två av dom. Den tredje gör jag nog imorgon på hemstudiedagen!
Jag skriver mer när jag är klar,för nu ska jag jobba,
Lät du henne komma närmre

Var hon vackrare än mig?

Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig

Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer

försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser

den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut

hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

!

Jag är med och tävlar om fina klockar på http://paow.se/?p=10051
Man kan ju alltid försöka, Så gå in och anmäl er ni också!
Söta paow

Ciaao!

Nu ska jag gå och lägga mig, nu har jag blivit sur för att dom spammar mig med virus på msn hela tiden!
36 stycken är fan överdrivet!
Åhhhh!

Åh!

Kan alla bara sluta skicka virus till mig ?!
Jag har fan fått 34 stycken på 2 timmar. jag vill inte se erat j*vla foto på facebook. Ah! jag blir galen.

Hiss/diss

♥ Snart sport-lov!
♥ tre månader kvar till sommarlovet !
♥ Praktik veckan
♥ Spanska veckan med frida!
♥ Seeemlor
♣ Vinter, vill att all snö smälter bort. Förutom i backen.
♣ Alla äckel virus som folk skickar på msn,..
♣ restlistor.

Elov & beny!


Tisdag

Idag på skolan hade vi No/matte hela förmiddagen sen hade vi Verkstad hela eftermiddagen!
Efter skolan stannade jag och fanny på skolan, vi hade lite extra spanska så vi kunde redovisa våran "gubbe".
Efter skolan gick vi ner på dollar och köpte choklad sen kom mamma och hämtade oss.
Nu har jag precis ätit mat, ska snart kolla om det finns några snygga jackor som jag kan beställa.
Senare ikväll ska jag äta semla och duscha!
puss

Godnatt!

Har precis kollat på familjen annorlunda och spårlöst.
Nu ska jag sova för jag är sjukt trött !
Imorgon ska jag nog  plugga lite efter skolan sen hittar jag nog på något roligare efter det, jag hade tänkt att bli klar med allt skolarbete innan sportlovet!
Jag skriver mer imorgon efter skolan
puss ♥

Måndag

Kom nyss hem från skolan, idag planerade vi spanska-veckan.
Sen hade vi idrott, vi spelade innebandy! Vi vann bara en match men kom ändå till final, haha
Nu ska jag snart på träning, jag ska äta lite först.. kanske hinner uppdatera innan.

RSS 2.0