,

Har precis kommit hem till mamma. Idag har jag städat mitt rum och varit med Shelton. Just nu sitter jag och kollar på project runway och skriver lite med frida på msn, om att inte vi tycker att det är så roligt på konfrimationen längre, jag tycker att det är lite tråkigt att det är på helgerna.. hade varit bättre på veckorna, haha!
Nu ska jag kolla lite på paradise hotel, några avsnitt ifl sen ska jag kolla på köping och kanske Beck, DET ÄR INGEN MER JOHAN FALK FILM PÅ SÖNDAGAR?!?!
fast det gör inte så mycket för frank wagner är inte med i dom 2 sista.. men ändå, filmerna är ju sjukt bra!

slänger in ett kort inlägg senare!

Puss.

31/1-10

Har kollat på 7 till avsnitt av PH, nu ska jag vara m shelton. jag vet inte vad vi ska göra. blir väl skype eller nått !
Skriver mer sen. :)

Söndag

vaknade precis och ska snart gå ner och äta lite frukost. Sen ska jag kolla på paradise hotel, jag tror att jag har fått ett nytt beroende. haha.
Igår skaffade jag skype så alla kan ju lägga till mig : linneajjansson

Nu hinner jag inte skriva mer, för min mage kurrar som fan.
Skriver mer sen, EFTER jag har kollat klart på alla paradise hotel avsnitt.



goodnight!

ska gå och lägga mig nu, klockan är ju trottsallt 02.07. Har kollat på 7 paradise hotel avsnitt nu, Cimon är ju lätt snyggast där ifl, men han åker ju ut, buhuhuuu :( ne men sånt är livet, haha. okej jag överdriver lite, för jag är trött. Så nu borde jag inte skriva mer !

Godnatt


Lördag!





 gulligt skratt jag fick på sista bilden...
Ikväll har jag varit med sheltiiis, vi har bara suttit vid datorn och knäppt 1000000000 kort. Nu ska jag kolla lite på film sen ska jag sova, skriver mer imorgon!

Yeah, the bad boys are always catching my eye

Har precis instralerat min nya webbkamera, men jag vet inte hur man får skype, kan någon hjälpa mig kanske ?
Nu ska jag fixa mig lite sen vet jag inte vad jag ska göra, kanske kolla på Johan falk, igen. :)
Ikväll kommer shelton t mig, då blir det väl daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaance, haha nerå men.. vi dansade som fan föra gången hon var här, typ till pontare och dileva. (Y) haha.
Skriver mer när jag har fixat mig klart !


Lördag

Vaknade nyss, eller för ett tag sen. Har suttit och kollat på någon film som gick på Tv:n. Nu är pappa och köper en webbkamera till mig! :)
Snart ska jag äta frukost sen ska jag duscha och fixa till mig lite

Igår när jag skulle kolla på en film som joel kinnaman var med i så fuknade den inte ! ååååh, jag blev skit sur så jag gick och la mig istället..
Skriver mer lite senare

Puss. 


gasen i botten.

har nyss kollat klar på vapenbröder, seröst joel kinnaman in my ♥. Nästan alla jag känner tycker att han är jätte snygg, jag tror nästan alla tjejer tycker det. Dom har ju inte precis fel heller... han är fan sveriges snyggaste kille! :)

Nu ska jag kolla på en till Johan falk film sen blir det sängen, imorgon vet jag inte vad jag ska göra. skriver säkert mer efter jag har kollat på falk.

Johan falk filmerna är nog dom bästa svenska filmerna jag har sett, dom får såklart ++++++ att frank wagner är med!

 

 


to night♥




♥♥♥♥♥♥♥♥

Moooovie...

.. nu ska jag kolla lite på johan falk- vapenbröder, det är den bästa johan falk filmen tycker jag + att frank är snyggast i den filmen!

skriver more sen :)

Jag är bra på engelska och slänger in det lite här och var, det är sweet.

 

 


lek med fridas webb







     sköööna, hahahah fett seriösa också. :D

:(

 Linnea har ont i sitt huvuuud, just nu känns det såhär!
Ska snart gå och äta mat, hoppas det blir bättre sen

daaaaaamn so sexy bitch

är hemma hos pappa nu, ikväll ska jag vara med frida, catarina och sandra, fun.
det är fan 20- ute, okej inte riktigt men det känns som det. Jag fattar inte, det har inte varit en varm dag i vinter, et brukar det vara. Vid påsk men ändå...
aja nu ska jag inte tråka ut er med värdelösa inlägg bara för att jag har så tråkigt, men snart kommer pappa hem då ska vi äta taco, mummsigt!
Skriver mer senare, det brkar alltid bli att när jag skriver ( "skriver senare"  skriver mer imorgon, godnatt.") så kommer jag nästan alltid på något mer jag ska skriva efter det, haha. Och det stör jag mig på, jag vet inte varför men det blir bara så.

Men nu SKA jag skriva senar, om kanske 10, 5 eller 2 minuter.

JAG VILL HA JOHAN FALK FILMERNA, GE MIG ?!


yousexything

Nu åkte frida hem och jag ska plocka ihop lite här hos mamma sen åker jag till pappa. Jag och frida ha knäppt jätte snygga kort... hahaha lägger ut dom sen. När jag kollade igenmin bilder så hittade jag en gammal bild på mig och Tea sen första hemstudiedagen tror jag :)

   gulligt


Freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedag!

Har precis slutat i skolan, eller för en och en halvtimme sen. Nu är jag med Frida och vi sitter vid datan och äte chips :)

skriver senare


Mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

Nu har jag målat mina naglar, dom blev blåååå, gulligt va?
nu ska jag sova, eller jag ska läsa. Måste ju också göras...
I´m happy, why? det vet jag inte själv heller?
aja, imorgon ska jag vara med Frida och towa, fuuuun!
men jag skriver mer imorgon för nu dör min data snart,


+++++ att jag är jätte törstig, men jag vet inte om jag orkar gå till köket och hämta vatten :(

är det någon som kan hjälpa mig med bloggen snart eller ?
och jag vill ha så det  kommer sötasmiliesar när jag skriver t.ex :), så ska det komma en gul gubbe, men jag vet inte hur man fixar det. Jag vet inte hur man fixar med  en blogg, så varför har jag en? kan ju nästan inte med hur man skriver ett inlägg heller.. haha jo det kan jag eftersom jag är så duktig nu och skriver ofta!
Jag tycker att det är ganska störande när någon har en blogg men inte uppdaterar så ofta.. man går ju in på bloggar för att läsa nya saker, eller hur?



nuuu blir det sleeeptime, skriver imorgon.      Sweet dream ♥

justja..





Ny kategorier : video/bilder
                      shopping
                     

But I just think your ass is fake

Nu ska jag fixa mina naglar lite, ska fila dom sen måla dom i någon ny färg, orkar inte förlänga dom ikväll för nu ska jag kolla på One tree hill och robinson, skriver nog lite mer senare.


Gaaah, det är något fel på blogg.se nu, kan inte kolla min statistik och att det är helt oliktsig.. aja, hoppas det funkar snart igen ! :)

 


Torsdag

Skolan idag har varit rolig. Igår fick vi göra några hattar som skulle framhäva(?) hur vi ville bli behandlade, så idag fick vi göra teater.
Vi var i småa grupper, jag var med Anja, Frida, Marcus och oskar. Våran teater handlade om att jag var en tjej från Egypten som blev kränkt av min lärare, och att oskar blev favvoriserad av läraren. Sen tog vi med lite från johan falk t.ex, jag skulle svara på enfråga men inte svarade dåså gjorde vi att marcus sa, SVARA, SVARa, svara du inte nu kommer jag k**lla dig i röven så hårt att du inte kommer kunna sitta på 2000 år. Hahahhahaha då var det menigen att jag skulle grina men jag började skratta istället. Men det var roligt att kolla på dom andras med, för allas var roliga och jätte bra !

Nu ska jag göra lite pastasallad sen skriver jag mer.
När man börjar blogga så´ligger man ju på blogg nivån : Grundnivå?    NU har jag kommit upp till : basnivån, ganska nöjd faktiskt, men jag vill ju såklart komma högre upp !

aja skriver mer sen :)

!

Wiiiihooo besökarna höjs!


men nu måste jag sova! nu ska jag inte skriva något mer.






:)






~♥~

















                                                                                                         

Are you down down down down doooooooooown

Nu ska jag lägga mig och läsa lite, förut brukade jag aldrig läsa typ men nu har jag börjat läsa ganska mycket, efter att vi har haft böcker som vi ska läsa i skolan. Det är ju bra att jag har börjat läst iallafall, så jag lär mig något.. skojade, jag är  faktiskt duktig i skolan (a´ , imorgon kanske jag hinner skriva något efter skolan, för klockan fem har jag utvecklingssamtal, så om jag inte hinner innan så skirver jag efter det.
Seriöst, jag har börjat blivit jätte jätte aktiv nu, uppdaterar ju nästan 5-10 inlägg om dagen! bra för er ! :)


Blir en bild på Rihanna för jag sitter och lyssnar på hennes låt, russian roulette. Den är sjuuukt bra.
+++ att Rihanna har sjukt bra stil, sometimes.

Sweet dreams!

Dom "roliga" sakerna..

..som hände oss var:

När vi hoppade på bussen så satt det någon konstig gubbe på den också, som satt och skrek typ: ÖÖÖÖÖÖH! och BÖÖÖÖÖÖÖÖÖh! hehe, nej då. men han skrek iallafall och var riktigt störande, när han skulle av bussen så visade han hela röven, föfaan! haha byxorna förlångt ner. Men iallafall när han skulle hoppa av så såg inte busschaffören han så han fick stå och skricka " ööööh! till bussisen, men han hörde inte så han sotg och kanckade lite på dörren, och då såg chaffören att han skulle ut, hahahah!

2. När vi stog inne på hemköp och handlade godis så stog det några tjejor framför oss i kön som stog och skrattade så fort vi öppnade käften och sa något. Vad kan dom ha varit ? 96:or / 97:or.. inge fel på dom men, haha.

SEN när vi skulle hem så gick vi till bussen då stog det typ 4 killar där, en looking good, dom andra var njaaa. Men iallafall, så när vi kom till station så kom en av dom fram till oss,  tror att han heta Jens. Och frågade om vi hade cigg, jag hann bara att kolla dit, sen gick han tillbaka till sina kompisar. Sen satt dom i några minuter och sa: JENS, JENS, JENS, JENS!,   kolla brudarna.  Fräscha rövar. Men kom ingen Jens du får 50 kronor,     eller 20 kronor var av oss, det blir 60 kronor. Hahaha han skulle få betalt för att gå fram till oss, dom pratade om oss som att vi vore H*r*r, ahahha. Dom kanske var 1 år äldre än oss, men vi orkade inte stå nära dom så vi gick lite längre bort men då satt dom bara och stirra på oss, sen gick dom som tur var och vi tänkte ta bänken dom hade suttit på.  Men precis när vi kommer dit så kommer dom igen. hahah.

Haha, ni kanske inte tyckte att det var så roligt men jag och klara hållade på att pissa på oss av skratt!
har nog aldrig skrattat så mycket någon gång.

++++++++++++ att vi hålla på att bli påkörd av en plogbuss eller vad det heter, mitt i hudik ?! på trottoaren ;)
sen beatboxade vi på bussen påväg hem, dom som satt på bussen var nog ganska less på oss. 

Nu ska jag fika lite sen sova eller nått, skriver mer imorgon.

Smell ya later !♥

Kläder

Hittade inte så mycket, men lite iallafall!
 hittade 7 ringar från h&m.
 skulle knäppa på ringarna men jag råkade hålla för blixten så bilden belv alldeles reeeeed, fränt.
 tröja med lite fluffaxlar, skitsöt
 Nya jeansleggings.
 underkläder.
 nyblånbok, ganska stor.

Hemma

Kom nyss hem från Hudik, nu ska jag bara äta lite sen knäpper jag kort och lägger ut här på bloggen.
Hahah h'nde två ganska roliga saker när vi var i hudik och när vi var påväg dit. skriver det sen med! :)

Night

Nu borde jag sova om jag ska orka upp imorgon.
Ska lägga mig och läsa några sidor i Sandor/Ida, ganska bra bok.
Har sätt filmen några gånger eftersom jag har den hemma.
SNÄLLA kan npgon hjälpa mig med headern?
jag vill att min blogg ska se bra ut någon gång.
Kanske hinner skriva ett inlägg imorgon innan skolan,
hinner aldrig göra det annars för mina morgonar är så stressiga.
Jag vaknar, äter frukost, fixar mig sen är det bara tio minuter kvar
till bussen går, då hinner jag aldrig blogga. Det vill jag hinna !

Men nu måste jag iallafall sova, eller aaa iallafall stänga av datorn,
för jag har inget batteri kvar.
Hoppas att jag hinner skriva ett inlägg imorgon bitti då !
 
kanske hinner lägga upp nån bild på dagens dresscode med.




                                              Sweet dreams♥


Vill ha


.....

Nu är jag helt klar, sitter här och äter lite chips efter det Låååååååånga arbetet, har suttit med power pointen i snart 5 timmar, duktig jag är! Men imorgon blir det iallafall Hudik, eller kanske om det inte snöar. Skriver mer sen för nu ska jag göra nått annat, tror jag.

Bra linnea !

    Yeeees! snart klar med SO:n, yeahyeah !

-.-


MÅSTE BLI KLAR MED I-LAND NU!! VI HAR REDOVISNING IMORGON!. NÅN MER SOM INTE ÄR RIKTIGT FÄRDIG ?
Nu SKA jag iallafall jobba med den hela kvällen, eller aa.. iallafall tills jag blir klar, så om jag inte blir klar så tidigt tar jag en bloggpaus ikväll och skriver imorgon. För jag måste verkligen bli klar..


Fin bild, i know.. :D

....

Har jobbat och fixat lite med bloggen nu, men jag måste byta header, någon som kan hjälpa mig?.
Nu ska jag kolla på fiolm sen forsätta jobba.

Tisdag

Hemma idag med, har fortfarande ont i huvudet och halsen.. Men imorgon SKA jag till skolan. Nu ska jag kolla på någon film sen ska jag göra klar mitt I-land ! Skriver sen.

....

Kunde ha skrivit det här i förra inlägget eftersom jag skrev det nyss.. Men ifl, nu ska jag duscha sen skriver jag nog inget mer i bloggen för ikväll. Men imorgon kommer jag skriva mer, kanske lägger upp dagegn putfit och facelook bilder, men det gör jag bara om jag är frisk och går till skolan. Vi har någon tema-vecka på skolan den här veckan tror jag. Har inge mer att skriva om nu,  skriver mer imorgon♥

 

   Har inte orkat lägga upp den här förut men det är bäst ! ni måste lyssna, bästa party låten(arna) ;)

Wiiiihoo!



Äntilgen klar med U- landet, ska bara göra klar I-land, men den gär jag nog imorgon. Yeah!

plugg plugg..

Har precis ätit, nu ska jag jobba lite I/U-land så jag hinner bli klar med det tills på onsdag.. sen ska jag nog duscha så får vi se imorogn om jag är frisk nog att gå till skolan. Hoppas!
Skriver mer sen.


Snälla, ge mig sommar.




?!


        Vilken?    vill helst ha den svarta, men det är så många som har den.. men man kan ju göra mer saker på den.
Vad tycker ni?


!

På onsdag åker jag och klara till hudiiiik, wiiiiihooooo blablaa! :)

    bild sen stockholm... Hahaha!


Måndag.

Hann aldrig skriva något inlägg igår efter filmen. Idag är jag hemma för att jag är jätte förkyld och jag har feber.. nu ska jag göra klart I land/ U lands uppgiften sen ska jag sova lite. Skriver mer senare, om jag orkar.


Söndag.

Snart ska jag kolla på en annan del av köping, sen Johan falk. Hann inte uppdatera något i helgen men jag ska försöka göra det i veckan, men jag kan berätta hur min helg har varit.

Fredags: Åkte jag och Klara hem till Karl, vi spelade mitt favvorit tv-spel, BILAR! sen gick vi ut för jag skulle få köra Karls skoter, men jag vågade inte först så jag sa att jag kunde åka med han sen kunde jag köra. Han sa att han inte skulle köra fort men såklart gjorde han det... Det gick så fort så jag tappade andan, hahaha. Men jag vågade iallafall köra till slut. Sen kom Klaras mormor och hämtade oss, då åkte vi hem till mig och kollade på Mr Bean men jag somnade till den. Sen vaknade jag av att klara skrek: LINNEA SOVER DU ?!, JAG TAPPADE MIN MOIL UNDER DIN SÄNG. så då blev jag galen på henne. klockan 01.00 gick vi och la oss.

Lördags: Åkte jag, Klara och pappa in på ljusdal för jag skulle köpa nya skor sen åkte vi på IP och kollade på bandy, men det var så kallt så vi gick hem efter 20 minuter. Då åkte jag hem och åt kycklingsallad sen kom Klara till mig igen. Efter att vi hade fixat oss så gick vi till Emil, jag trodde inte att det var så långt till han men det var visst det, typ en mil eller nått. Jag hade min systers UGG´S på mig, JAG HAR F*N ALDRIG HAFT SÅ HALA SKOR PÅ MIG, hållde fan på att halka typ 3029480293 gånger, men lyckades bara ramla riktigt hårt 2 gånger,hahahah ena gången ramlade jag på ryggen så jag kom inte upp, sen alldeles utanför Emils hus var det en liten nedförs backe då halckade jag medans jag pratade i telefon, så när jag kom in trodde jag att jag hade brytit nyckelbenet för det gjorde j*vligt on när jag rörde mig och när jag skrattade, men klara bara skrattade åt mig. Sen gick vi hela vägen hem igen, när vi kom hem åt vi godis sen kollade vi på film sen somnade vi.

Idag: Åkte vi till kyrkan på gudstjänst, bara 8 gånger kvar nu sen slipper jag gå dit!. aja, det var en gubbe som satt bakom oss och sa helatiden as högt : HALLELULJA JESUS! och han satt alldeles själv så jag vet inte riktigt vem han pratade med. Sen fick vi fiiiiika efter det gick jag och Klara till mig och kollade på TV och åt annanas och smält choklad. Nu är jag hemma hos mamma och lyssnar på musik.

Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske inte kan vara med på träningen för jag är så förkyld, men hoppas att det blir bättre tills imorgon. Skriver mer efter Johan falk filmen kanske, för nu ska jag kolla på HETINGEN frank wagner ♥
Justja, det gick jätte bra i kafeterian, jag fick VG !

Torsdag

Idag var det hemstudiedag, jobbade inte så mycket eftersom jag har kafeterina men jag ska försöka jobba lite imorgon innan jag ska göra något. Idag har jag bara haft otur nästan.. När jag kom hem från skolan så var min mamma och min syster i hudik, och såklart hade jag glömt att ta med min nyckel så jah kom inte in.. fick vänta e1 ½ timme tills klara hade slutat. När jag väl skulle gå till Klara helt jävla frusen så går tågbommarna så jag får vänta där i typ fem minuter! lika hände nyss när jag och klara skulle till Giganten, så nu kommer jag säkert bli sjuk tills i helgen också.. kul liv. Mitt internet är segt eller så är det något fel på min blogg bara. I helgen ska jag försöka fixa min design också, om jag hittar någon som kan hjälpa mig. Nu ska jag läsa lite i Sandor/Ida sen ska jag sova tror jag, kommer nästan inte upp på morgon för jag är så trött. Kommer nog bli mer uppdatering i helgen också för jag har inte haft så mycket tid med det nu för jag måste verkligen bli klar med SO:N ovh svenskan tills nästa vecka.

Skriver mer imorgon, ciaaaaaao!

Nu börjar andra avenyn igen efter en paus, så jag ska kolla på den sen skriver jag mer efter det !


Tisdag

Träningsvärk i hela j*vla kroppen efter träningen igår, tillomed under fötterna? Den här veckan har ju Jag, Anna och Oskar cafeterian, det går bra och vi bakade jätte goda kladdkakor och chokladbollar. Idag efter skolan var jag med Klara, vi gick på köpingen och kollade på skor, hittade ett par som jag ska köpa till veckan. Nu ska jag snart ta ett ada och läsa klart i boken Sandor/Ida. Skriver mer senare!

Igår fyllde emelie.P år, GRATTIS ! ♥


Bild på mig och Emelie I Italien.

öppna din inkorg. (dödsroligt!)

Tryck neråt tre gånger. Öppna sms:et och läs. Detta är ditt svar på första
frågan. Sen fortsätter du tre gånger ner och det är dina svar.


Vad vill du säga till den snyggaste du vet?
haha jag fick alla sms nu :O

Vad säger folk bakom din rygg om dig?
jo det är säkert :)

Vad är din största önskan?
kolla hans leende!!

Vad är din innersta hemlighet?
bra, jag ska kolla :)<3

Vad sa dina föräldrar då du föddes?
Haha! ja okej :)

Vad säger din bästa vän om dig?
ja jag tror det, får du ? :)

Vad säger du när du sover ?
vadårå :)

vad skriker du när du inte får som du vill ?
11 tror jag :) <3

och när du äntligen fått som du vill ?
ja, fanny och anja :)

Hur berättar du för någon att du är kär?
har du ätit nu? :) <3

Vad säger du när du får syn på ett spöke?
nu kommer jag :)

Vilken är din bästa raggningsreplik?
varför de? :)

När du är arg så säger du oftas
men jag måste veta innan 2 för då åker vi :)

Om du ska göra slut, så säger du:
vad heter du på bloggen då? :)


♥ joel kinnaman ♥




Ikväll ska jag kolla på Johan falk filmen, och till det ska vi äta lite chips/grönsaker och dipp!
Joel kinnaman/ frank wagner är snyyyyyygg! Nu kollar jag på projekt runway fast nu är det modellerna det handlar om och inte designerna. Hinner inte skriva så mycket mer nu, skriver imorgon efter skolan om jag inte hinner skriva något innan jag går och lägger mig.


söndag

Har nyss kommit hem från kyrkan, det var långtråkigt och jag måste gå dit 9 gånger till!! man fick doppa något bröd i vin om man ville, men det gjorde inte vi för det var jätte många som drack ur den där man skulle doppa i,  fräscht.. Idag vet jag inte vad jag ska göra, jag tror jag ska städa lite på mitt rum sen ska jag nog göra lite på min engelskatext och lite på SO:n också, den här veckan har jag caféterian med Anna och Oskar, så då måste jag jobba ganska mycket hemma så jag hinner li klar till vecka 4. Imorgon ska jag och Klara gå och hämta våra biblar för klara  har inte fått sin än och min konfrimations ledar har min.

 bild sen jag och klara var i stockholm, vi knäppte kortet för våra fötter var feeeeeeeeeeting röda efter vi hade gått på stan.

robinson

har bara varit hemma ikväll och kollat på robinson. Nu ska jag läsa veckorevyn och sen kanske jag kollar på någon film om jag orkar. Jag kommer nog inte skriva något imorgon innan jag åker till kyrkan, så vi hörs imorgon ungefär 13.00 :)

lördag

Jag och catarina har nyss varit på coop och handlat godis för vi ska kolla på scary movie ikväll. Imorgon måste jag till kyrkan, eftersom jag ska konfrimera mig, då måste man gå i kyrkan tio gånger och jag har inte varit där någon gång så då tänkte jag gå dit imorgon. Nu sitter jag och lyssnar på melissa horn, hon är grymt bra!


American pie 2


Igår när catarina kom fikade vi lite sen dansade vi till partylåtar och vi filmade in det, men inget som någon annan någonsin kommer få se.. Sen så kollade vi på American pie 2, Stiffler är snyggast! sen gick jag med henne en bit hem. När jag kom hem gick jag och la mig. Idag hade vi träning men jag har blivit förkyld så jag var inte med så mycket bara på knästyrkan också var jag målvakt -.- det gick ju som det gick, JAG ÄR BOLLRÄDD.. Idag ska jag vara med Catarina och jag vet inte riktigt vad vi ska göra. Skriver mer sen för nu ska jag duscha!


redhead



Jag gillar verkligen rött hår! tycker att det är super fint!
lindsay passade jätte bra i det, visste ni förresten att det var min favvokändis när jag var liten `?

yeeyee

Har nyss ätit mat med mamma, julia och mormor, sen fikade vi då kom morfar och sen kom lotta. Nu sitter jag och lyssnar lite på musik och ska snart möta bunnycatti. Vi ska kolla på american pie och vara allmänt coola ¥ skriver mer sen när jag har något att skriva om. Kanske knäpper lite bilder ikväll också!


fräsch bild jagvet... mina paint skills är på topp.  Nu kommer bunny hit!


.

He’s like my Cloe shoes
Betsey bag
Oh he’s cute
He’s like my Marc Jacobs chain
Prada shades
What’s his name?
He’s my
latest accessory

värme


 
skulle vara skönt att åka utomlands nu och slippa -30 grader och få vara brun!

Ögongodis.

 


kopierad

hora, slampa, skabbig, äcklig, ful, tjock..
är ord som alla tjejer får höra någon gång. Det är dessa ord som utformar kvinnorna i vårat samhälle.

Antingen gör dom oss starkare eller så
 trycker de ner oss totalt.

men det finns en sak som är samma för alla flickor, vi tar åt oss.
Som in i helvete tar vi åt oss.
Vi ältar det, vi pratar om det,
vi tänker på det och vi skadar oss själva med det.
Vi tar åt oss så mycket att inombords är vi som tomatsoppa, helt mjuka och krossade.
 Det är såhär som vi blir utseendefixerade.
Plötsligt handlar allt om kläder, smink och hur man snabbast ska gå ner i vikt och ta världen med storm.

Vi slåss som barn i sandlådorna om vem som ska få den snyggaste killen.
Vet ni vad som gör oss tjejer såhär fucked up i huvudet?
Jo det är alla killar.
Det är egentligen dom som är utseendefixerade. Kanske inte alltid på sig själva men på dem som finns runt omkring dem.

Tyvärr är det vi tjejer som är de som står runt dem. Det är vi som står där och tar i mot allt.

Är man en kille blir man kallad för player om man strular och har sex med många brudar. Man blir nåt bra, man blir någon.

Någon som alla kanske pratar om och i smyg ser upp lite till.
Vi tjejer vill vara med dom.
Vi skulle inte säga nej.
Inte de heller.

Är det där i mot vi som strular och knullar runt så blir vi kallade för horor.
Då är vi äckliga, skabbiga, fula osv.

Och vet ni vad som händer mer?
Joo, folk snackar skit.
Vassa knivstick rakt in i ryggen som rent av kan döda dig.
Ingen kille vill vara med en tjej som har ett sådant ryckte.
Inte ens players.

Ibland vill man bara hångla med någon,
men man kan inte.
Vi måste tänka så jävla mycket innan vi gör någonting.

Till och med när vi gör det och efter vi har gjort det analyserar vi sönder.
Det är därför vi är så jävla sönder i huvudet.

Killar kommer alltid vara finare än oss,
stå där och snegla ner från vinnarpallen. 
Där nedanför står en tjej och gråter.

Plötsligt börjar man ta dessa fåniga,
dumma killar på orden.

Jag kanske är ful?
Jag kanske är tjock?
 Jag måste banta för då kommer alla börja gilla mig mer.
Då kommer någon se mig.

 Så går det några månader.
Nu är det ingen söt tjej som står där, det är en
 vilsen pinne.
Någon som har byggt sig ett eget helvete.
Djävulen är väl en kille?

Vissa börjar skära sig.
Djupa arga sår som man inte kan tvätta bort.
Dom är där för alltid.
Man lär sig hata dem.
Man vill skrika men ingen orkar lyssna.

Killar i grupp är fega.
Ensam kille är svag.
Varför är det så?

Blir en kille dissad av en tjej, då är hon genast skit. Han kan aldrig inse att det är han själv som är skiten. Killar förstår inte hur mycket dom kan förstöra.
Av minsta lilla så trampar de ner oss till myror.
Från tiger till myra.
"alltså du ser tjock ut på den bilden, skoja bara"
Där fick han nyss en tjej att börja tänka på att banta kanske skulle vara nåt,


Ska jag ?


Torsdag.

Idag var det hemstudiedag, jobbade inte så jätte mycket men jag läste ganska långt i boken i alla fall! När vi slutade så gick jag och Frida på köpingen och kollade runt, när jag kom hem så kollade jag lite på tv sen åt jag. Nu har jag bakat för mamma fyller år imorgon, snart ska jag nog gå och lägga mig för att jag är trött,
men jag tänkte att jag skulle läsa lite först så jag slipper läsa något i helgen! Skriver mer imorgon efter skolan.

Sweet dreams. ♥

BMITEST.

gick in på någon sida där man kunde kolla sitt BMI, men det stämmer inte, tror jag.


trött

Kom precis hem från Towa och har nyss lagat mat. Idag i skolan så kom det ensom hete mike dit och pratade om döden med oss.. Men det var samma som vi fick lyssna på när vi var på konfrimationen, men det gör ingenting. Efter skolan  gick jag till Towa och vi gjorde inte så mycket. Nu ska jag duscha sen ska jag ta på mig en ansiktsmask, läsa sen sova. Jag orkar nästan inte gå upp på morgonen, jag snoozar om klockan i en halvtimme innan jag orkar gå upp. Imorgon är det hemstudie dag, då ska jag jobba mycket ! sen efter det skajag vara med klara, jag vet inte vad vi ska göra men det får vi väl se då!

Det blev ingen träning idag, vi skulle ha spelat snöfotboll, UTE! men det vart för kallt det är ju -20 grader. Så då blirdet träning på lördag istället. Kanske skriver mer efter jag har duschat annarsskriver jag imorgon

Skola

Första dagen i skolan idag, vi gjorde inte så mycket. Vi palnerade och hade verkstad. Efter skolan var jag med Klaravi tänkte åka och bada men det blev inte så, ska göra det någon annan dag ist. Ska börja plugga stenhårt nu så att jag får bättre betyg än vad jag har. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra men nu ska jag i alla fall snart sova,  see ya imorgon!

Måndag

Idag har jag varitmed sandra och catarina, vi följde med till syrran och jag när sandra skulle klippa sig. Hon klippte en kortare page, det blev jätte bra. Sen vart det träning, och nu ska jag snart sova så jag orkar gå uppt till skolan imorgon, skriver mer imorgon.

söndag

I fredags var jag och Klara på Inferno, vi gjorde inte så mycket mer än att tejpa ihop Jimmys händer så han inte kom loss, hahahahah rätt åt dig !
vid 23.30 gick vi hem till mig och kollade på ciao bella, Längtar som fan till Gothia nu!. Sen gick vi och la oss. vaknade klockan halv nio på en lördag?! för vi trodde att träningen började halv tio men den började klockan tio.. Det var första träningen på jättelänge nu, det var bara 8 stycken på träningen men det var roligt ändå. När jag kom hem duschade jag fixade mig och sen åt jag. Efter det åkte jag till Klara där var Hedda också, klockan halv sju gick vi ner till bio:n för vi skulle kolla på Luftslottet som sprängdes men när vi kom dit så satt dom upp lappar att bio:n var försenad till klockan halv nio, så vi gick på Coop och köpte godis sen gick vi på pizzerian och bara satt där inne och värmde oss. Filmen var bra men man hoppade till några gånger eftersom alla skrek. Efter filmen gick jag och klara upp till henne och kollade på en film och satt vid datorn sen gick vi och la oss.   Vi vaknade klockan tolv imorse, då gjorde vi frukost sen åkte vi hem till mig och kollade på film, det går inte att göra något annat när det är    -25 grader, Imorgon börjar alla i skolan förutom vi, mihihih, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra, kanske ska vara med Sandra sen ska jag på träning. Nu ska jag göra iordning lite fika sen ska jag kolla på en annan del av köping och sen Johan Falk♥.   Skriver kanskemer sen innan jag lägger mig annars skriver jag imorgon.

Har inte hunnit skriva så mycket den här veckan men jag skriver när jag har nått att skriva om :)


Bloggar som jag läser :

   Paulina danielsson

      Desireé nilsson

  Fokis

    Lisaplace

   felicia frithiof

     Alexandra nilsson

   Belleofsweden

Design

Håller på att fixa min design nu,så den får se ut så här tills jag är klar..


Tävling

Jag är med i en tävling på http://paow.se/?p=6946, Man kan vinna  olika priser. Det är en jätte fin bloggdator från DELL, Handsmycke från Emmelist, tröjor/linnen från Kan Dee och en almanacka med bilder på Paulina på !. Det är tre vinnare på alla priser förutom på bloggdatorn, Jag tycker att ni kan gå in på hennes blogg och delta i en tävling!

Hennes blogg är jätte bra och jag har följt den varje dag, Sen i sommras!

Så nu hoppas jag bara att jag har turen med mig och vinner något av priserna, jag tyckte att alla priserna var jätte bra!♥


Tävlar!

Jag är med i en tävling på http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html   en jätte bra blogg med massa olika roliga tävlingar!

Besök den och var med i nån av hennes  tävlingar !


saknar..

Har inte hunnit skriva någonting på bloggen nu. Men igår så var jag ute på köpingen med Klara, hittade inte så mycket bara en skjorta från fifty. Efter vi varit på Köpingen gick vi på coop och köpte en annanas och mjölk cholkad, sen gick vi upp till klara och och doppade annanasen i smält choklad, det var jätte gott!. Klockan sju kom pappa och hämtade oss, då åkte jag hem och åt sen GICK jag och klara till statoil och handlade lite gott som vi kunde ha till filmen, sen sov klara hos mig. Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade klockan halv ett, åt frulle, duschade sen åkte jag till min kusin som fyller 8 år! vi åt jätte god mat där sen fick vi tårta. När jag kom hem så kollade jag lite på tv, och nu ska jag göra iordning lite fika sen trycka igång en film. Imorgon ska jag och några till sova i en stuga, kommer bli sjukt roligt!

På mångad börjar skolan igen.. Måste verkligen börja vända på dygnen nu, sover ju bort hela dagarna.. så imorgon ska jag ställa klockan, kliva upp i tid och hinna göra mer saker!


Skriver mer imorgon,ciaaao!

 

                                                                             Saknar hur det var då.

mmmmmat,

Muffinsen blev inte så bra.- haha, dom hade inte mycket smak alls av varken chokladen eller marshmallow, Förgöra ett nytt försök någon dag! Men jag måste säga att det var nog dom störsa muffins jag har bakat iallafall. Nu ska jag gå upp på mitt rum och bädda min sän och plocka reda på det somligger på golvet sen ska jag äta mat. Ikväll ska jag vara med klara, sen kanske jag sover hos mamma, har inte bestämt mig än..  Jag skriver mer senare för nu måste jag ta och fixa till i mitt rum.

mmmmmat,

Muffinsen blev inte så bra.- haha, dom hade inte mycket smak alls av varken chokladen eller marshmallow, Förgöra ett nytt försök någon dag! Men jag måste säga att det var nog dom störsa muffins jag har bakat iallafall. Nu ska jag gå upp på mitt rum och bädda min sän och plocka reda på det somligger på golvet sen ska jag äta mat. Ikväll ska jag vara med klara, sen kanske jag sover hos mamma, har inte bestämt mig än..  Jag skriver mer senare för nu måste jag ta och fixa till i mitt rum.

:)

Vaknade precis, klockanär halv tre. HALV TRE!, Nu ska jag baka lite muffins sen ska jag kolla på en film och sen ska jag vara med Klaraaaa,  Skriver mer sen. Ciaaao!

!!!!!!!!!!!!!!


2010

Nyårsafton var rolig.Catarina komtill oss klockan 01.00.Kanske kommer bilder sen, nu kollar jag på Harry potter, orkar inte göra så mycket mer låg i sängen till klockan 17.00 idag.


RSS 2.0